Når man studerer er det veldig vanlig å ha lite penger, og et lavt stipend kombinert med høye boligpriser gjør det så godt som umulig å overleve på kun stipendet. Dette er et finansieringsselskap som ble startet i samarbeid med flyselskapet Norwegian for at forbrukere kan låne penger til hva de måtte ha behov for, enten det er oppussingsprosjekter eller om man for eksempel ønsker å kjøpe båt. Dette betyr i hovedsak at du ikke behøver å stille din bolig, annen eiendom eller andre verdisaker som garanti for at du kan betale tilbake det lånet du tar opp. Situasjonen er ikke som du ble forespeilet, men kompisen din sier at han har ikke løyet, for selv om han hele tiden har planlagt dette ekstra lånet, hadde han det jo ikke da du lånte ham pengene. Uten en oversikt over de forskjellige långiverne som tilbyr forbrukslån på nett er det nemlig veldig tidkrevende og utfordrende å finne fram til en god långiver. En ting du i dette tilfelle må være sikker på, er at du ikke har noen betalingsanmerkninger på deg. Det gir banken sikkerhet for at pengene kan skaffes tilveie dersom låntaker ikke betaler.

Du kan føle deg trygg på at seriøse lånegivere i Norge bedriver god lånevirksomhet - og ditt forbrukslån vil være like godt selv om låneprosessen går fort. Vi tilbyr noen av markedets beste betingelser på forbrukslån på dagen Vi tilbyr blant annet to måneders avdragsfrihet i året som du kan bruke når det passer deg. Lendo videreformidler lånesøknaden til sine samarbeidspartnere, og lånesøker vil høyst sannsynlig motta flere tilbud om forbrukslån fra de ulike bankene. Svaret på det spørsmålet er at det avhenger 100 % av din situasjon og dine omstendigheter. Aktørene som satser på forbrukslån finner du i Forbrukslånskalkulatoren Disse er landsdekkende långivere, der du kan søke om lån på nett. Samtidig skal du være klar over at et kredittkort har mange fordeler som ikke er relatert til lån av kjappe penger.

Det er derfor viktig å tenke over hvilken rente du vil få på det ønskede lånebeløpet med ønsket nedbetalingstid, eksempelvis vil du mest sannsynligvis få tilnærmet den laveste rentesatsen hos Bank Norwegian om du skulle låne opp mot deres maksgrense på 500 000 kroner.

Har du ikke mulighet til å betale tilbake ditt store lån, til tross for forsøk på kontakt og påminnelser, sendes saken videre til inkasso, noe som resulterer i et inkassogebyr på 180 kr. Kan du fortsatt ikke betale tillbake det store lånet til tross for inkasso så sendes saken videre til Statens innkrevingssentral, noe som resulterer i et begyr på 640 kr og eventuelt 600 kr ytterligere for hvert år Statens innkrevingssentral behandler saken, forbrukslån uten sikkerhet.

Med en vanlig utvikling i boligmarkedet, vil verdien for boligen stige, og dermed vil man etterhvert kunne få en ny verdivurdering av boligen, og man vil i gode tider kunne endre belåningsgraden slik at man kan refinansiere lånet, og dermed få en fin lav rente på hele beløpet.

Det betyr at dersom den har en nominell rente på 36 % har den en månedlig rente på 3 %. Så lenge du betaler tilbake innen den første måneden tilkommer dermed bare 1/12 av den årlige renta, så totalsummen blir ikke nødvendigvis så ille som den fremkommer.