Cashback er en litt nyere type rabatt som du kan få ved å handle med kredittkort Det gjør at du kan få tilbake penger dersom du bruker kredittkortet i forskjellige nettsteder og butikker. Det vi har kåret til Norges beste kredittkort 2013 er 365Privat eller 365Direkte som det også blir kalt. Om du bruker 365 kredittkort når du skal fylle drivstoff, så får du 3,65 % tilbake av det du fyller for. Norges beste kredittkort 2013, som er 365Privat har også en rekke andre fordeler enn bare drivstoffrabatt. Et annet eksempel på en fordel som følger med dette kortet er at man får 10 % rabatt på bilutleie. Om du skal på et Rica-hotell snart, så bør du skaffe deg beste kredittkort i 2013, 365Privat først.

Du kan be om et tilbud på kredittkort eller også be din nåværende kortleverandør om å vurdere å gi deg bedre betingelser på ditt kredittkort gjennom å klikke med musepeker på bytt bank. Kanskje det eneste minuset med kortet fra 365 Direkte, er mangel på reiseforsikring inkludert i kortet, men det gis 10 % rabatt hvis du velger å tegne forsikring gjennom Travel Guard, som er regnet som den beste frittstående reiseforsikringen på det norske markedet. Mange tilbyr inkludert reiseforsikring og cashback på forskjellige butikkjeder, for eksempel. Er du derimot ute etter et kredittkort som gir deg gode rabatter på for eksempel drivstoff kan 365Privat være et godt alternativ.

Mange kredittkort, uavhengig av om de har cashback eller ikke, har omfattende bonusprogrammer som du kan dra nytte av. Det koster nemlig ikke noe å eie et kredittkort, og man betaler heller ikke noe for å bruke det. Enkelte banker gir deg også en velkomstgave når du søker om et kredittkort gjennom banken, og kan tilby deg bonuser når du handler mye med kortet.

Med hjälp av denna tjänst kan du kostnadsfritt jämföra olika kort och hitta det kontokort, kreditkort, bensinkort eller matkort som passar just dig och dina behov bäst. Tryck på Betal & Kreditkort, Matkort med kredit, Bensinkort med kredit eller Visa alla kort. Bensinkort eller tankkort avser främst kort för inköp av drivmedel till ofta rabatterade priser.

Norwegian-kortet er veldig bra for deg som liker å fly og spesielt med Norwegians egne fly ettersom du slipper å betale kredittkortavgift ved bruk av dette kredittkortet. Med Betalingsforsikringen har du én bekymring mindre om noe uforutsett skulle skje.Forsikringen dekker 3 % av utestående saldo (minimum kr 250, maksimalt kr 3.750) per måned på ditt Kredittkort. Coop MasterCard er et kredittkort som passer bra for en disiplinert person som er ute etter å få rabatt på sine Coop kjøp.

I dag finnes det flere kredittkort som gir en viss prosent rabatt av beløpet som du handler for i matbuttiker, og denne rabatten eller cashback som mange kaller det for, går tilbake på din konto uten at du behøver å gjøre noe mer for å få den. Cashback oversatt fra engelsk til norsk betyr penger tilbake, og flere norske kredittkort gir brukeren cashback når man handler i matbutikker. Det flotte med begge de nevnte kortene er at de gir deg 1 prosent bonus på alle andre kjøp også.

Kortet gir deg minimum 30 øre i rabatt per liter du fyller og rabatten kan økes til minimum 40 øre per liter hvis du er lojal mot Statoil og fyller minst 2.500 liter i løpet av et år. Fyller du over 1.000 liter i året får du Statoilkoppen du kan fylle opp med kaffe når du er innom stasjonen. Søk om Statoil MasterCard 15k / 12 mnd eff.rente 27,25 % tot 17.070,- Kortet har ingen årsavgift eller fakturagebyr. Dette kredittkortet gir deg 40 øre i rabatt per liter, når du fyller opp tanken på en av de mange Shell-stasjonene i Norge. Den beste løsningen er da trolig å velge et bensinkort som ikke er bundet opp til en bestemt kjede.